Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- شركت زامياد به‌عنوان يكي از قديمي‌ترين خودروسازان تجاري كشور از ابتداي تأسيس، همواره كوشيده تا در ارائه محصولات ايمن، کاربردي و منطبق با استانداردهاي روز در بخش خودروهاي تجاري، ياري‌رسان شبكه حمل‌ونقل كشور باشد و اين شبکه مهم و گسترده را به تكنولوژي روز تجهيز کند؛ به‌اين‌ترتيب زامياد باوجود تمام تحريم‌ها و مشکلات موجود بر سر راه توليد، توانسته است همسو با تحقق شعار سال "رونق توليد"، در شکوفايي صنعت و اقتصاد کشور، گام‌هاي اساسي و پيوسته‌اي بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


يکي از محصولاتي که چندين سال است ياري‌رسان مردم ايران در سختي‌ها و مشکلات ازجمله سيل، زلزله و حوادث غيرمترقبه بوده وانت نيسان زامياد است. خودرويي که سال‌ها است نان‌آور سفره بسياري از هموطنان عزيزمان بوده و سهم مناسبي در اشتغال‌زايي کشور به خود اختصاص داده است.
وانت نيسان که از زمان توليد خود تاکنون همواره از درون به‌روزرساني و بهسازي شده است با مزاياي فني همچون: تقويت کِشندگي، مصرف سوخت بهينه، همچنين قيمت مناسب و توان حمل بار بالا، همواره به‌عنوان يکي از محصولات مهم و استراتژيک در بخش خودروهاي سبک تجاري کشور ايفاي نقش نموده است.
 شايد هنوز خيلي‌ها در مورد اين خودرو معروف ايراني‌ها کمتر شنيده باشند که بدين منظور با اصغر رمضاني معاون مهندسي شرکت زامياد هم‌کلام شديم:
 به گزارش ارتباطات و امور بين‌الملل شرکت زامياد، وي ضمن برشمردن مزايا و قابليت‌هاي فني وانت نيسان اين شرکت اظهار داشت: افزايش قدرت توان موتور، کاهش مصرف سوخت و بهينه‌سازي سيستم‌هاي خودرو، تنها بخشي از اقداماتي است که در حوزه ارتقاء کيفي اين محصول پرکاربرد و استراتژيک در حال انجام مي‌باشد.
معاون مهندسي شرکت زامياد در خصوص اجراي پروژه ارتقاي موتور وانت نيسان تشريح کرد: پروژه توسعه موتور جديد وانت زامياد با تکيه‌بر دانش فني و تخصصي بومي در حال انجام است و از مزيت‌هاي اين موتور جديد که ساخت آن با همکاري شرکت مگاموتور آغازشده است، مي‌توان به افزايش توان و گشتاور موتور M24BD (جديد) نسبت به موتور Z24 (فعلي) به ترتيب 40% و 22% و همچنين توان و گشتاور خروجي از موتور به kw105 (143 اسب بخار) و 225 N.m اشاره کرد.
رمضاني با اشاره به ديگر مزاياي وانت نيسان زامياد بيان کرد: بر اساس پارامترهايي که عملکرد هر خودرو را مشخص مي‌نمايند مانند ظرفيت حمل بار، شيب پيمايي و حداکثر سرعت، وانت نيسان زامياد توانسته در بين خودروهاي سبک تجاري با بهره‌گيري از حداقل گشتاور موتور و حداکثر ظرفيت بار استاندارد، توان شيب روي 30 درصد به همراه توان حمل بار 2/2 تن را به اثبات برساند و اين امر در حالي است که عملکرد فني و توانايي حمل بار بالاي اين محصول بر کسي پوشيده نيست.
رمضاني با تأکيد بر اقدامات انجام‌شده در راستاي کاهش مصرف سوخت وانت نيسان شرکت زامياد خاطرنشان کرد: بر اساس تست‌هاي استاندارد که در مراکز داخلي انجام مي‌شود، مصرف سوخت خودروي بنزيني در سگمنت خودروهاي تجاري سبک 11 ليتر در هر 100 کيلومتر است و وانت نيسان دوگانه‌سوز نيز مصرفي در حدود 9 ليتر در هر 100 کيلومتر دارا مي‌باشد.
معاون مهندسي شرکت زامياد به مقايسه چند محصول خارجي در سگمنت وانت نيسان براي دستيابي به يک جمع‌بندي در بخش‌ توان حمل بار و ميزان مصرف سوخت پرداخت و بيان داشت: به‌طور مثال وانت تويوتاي تاکوما (Tacoma) که مجهز به موتور بنزيني 4 سيلندر 7/2 ليتري و وزن 1800 کيلوگرم است، با ميزان حمل بار 700 کيلوگرم، در هر 100 کيلومتر 2/11 ليتر سوخت مصرف مي‌کند و يا خودروي وانت شورلت کورولادوي (Corolado) مجهز به موتوري با حجم 5/2 ليتر با داشتن وزن 1800 کيلوگرم و توان حمل بار 600 کيلوگرم ، در هر 100 کيلومتر ‌7/10 سوخت مي‌سوزاند لذا وانت نيسان با توجه به ميزان حمل بار استاندارد و توان موتوري نسبت به نمونه‌هايي که بيان شد در شاخص ميزان مصرف داراي مزيت است.
رمضاني در ادامه با اشاره به ساخت 90 درصدي وانت نيسان زامياد و شرايط فعلي صنعت خودرو، تأکيد کرد: در شرايط فعلي قيمت واردات ارزان‌ترين وانت چيني که حمل بار کمتري در حد زير يک‌تن دارد، به ازاي هر دستگاه حدود 250 ميليون تومان است که عملاً چندين برابر قيمت خودروي زامياد به‌عنوان مناسب‌ترين و پرکاربردترين خودرو در رده خودروهاي تجاري سبک در کشور است که در قياس توان حمل بار، جايگاهي در اين حوزه ندارند.
معاون مهندسي شرکت زامياد، خودروي وانت نيسان را تنها خودروي بنزيني در گروه N2 در کشور و در دنيا خواند و يادآوري کرد: N2 درواقع وزن خالص بالاي 3.5 تن مي‌باشد، لذا وانت نيسان تنها وانت موجود بازار ايران است که توانمندي حمل بار، با اين ظرفيت را دارا است لذا بااين‌حال، وانت نيسان در کنار ديگر وانت‌هاي زير يک‌تن بازار (گروه N1) استانداردهاي موجود را نيز اخذ کرده است.
وي به بحث ايمني وانت نيسان نيز اشاره کرد و گفت: نصب سيستم ترمز ABS و EBD، تست کاليبراسيون در مراکز معتبر اروپايي و نصب محدودکننده سرعت براي جلوگيري از تصادفات، بخشي از اقداماتي در راستاي بهسازي و به‌روزرساني مي‌باشد که بر روي اين محصول صورت گرفته است.
وي در ادامه ضمن اشاره به برخي از خبرهاي منتشر شده در خصوص تصادفات اين خودرو گفت: باوجود امکانات ايمني ازجمله محدودکننده سرعت بر روي وانت نيسان، برخي از رانندگان با برداشتن اين محدودکننده و نيز حمل بار غيرمجاز حتي تا دو برابر بيش از 2/2 تن، باعث بروز حوادثي مي‌شوند که اين موضوع مربوط به شرکت توليدکننده نمي‌شود. اما برداشت عمومي از نوع انتشار اخبار مربوط به تصادفات جاده‌اي نيسان اين است که مشکل از خودرو بوده که کاملاً اشتباه مي‌باشد.
معاون مهندسي شرکت زامياد در خاتمه با تأکيد بر اينکه حمايت از محصول ايراني، حمايت از ميليون‌ها نفري است که در اين عرصه صنعت به‌طور مستقيم و غيرمستقيم کار مي‌کنند، افزود: زامياد در طول بيش از نيم‌قرن تجربه در صنعت خودروسازي کشور همواره تلاش کرده ضمن حفظ محصولات پرکاربرد، کيفيت آن‌ها را نيز ارتقا بخشد. وانت نيسان نيز همچون محصولات ديگر از اين قاعده مستثنا نبوده و مهندسان و متخصصان زامياد هرروز در تلاش هستند تا محصولي را توليد و عرضه نمايند که بتواند رضايتمندي مشتريان را پوشش دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: زامياد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران

تین نیوز

شماری از آگاهان امور اقتصادی افغانستان می گویند که این کشور می تواند خط آهن قزاقستان را که از طریق این کشور به جنوب آسیا وصل می شود، از طریق اسلام قلعه به خط آهن ایران وصل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی دولت سرپرست افغانستان به تازگی با سریک ژومانگارین معاون نخست وزیر قزاقستان درمورد احداث شبکه راه آهن از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان گفتگو کرد.

اکنون این موضوع مطرح است که ایجاد این شبکه خط آهن چه اهمیتی برای افغانستان و کشورهای منطقه دارد؟ و افغانستان چه سودی از آن می برد؟

شبیر بشیری آگاه امور اقتصادی در این ارتباط، گفت: افغانستان بدنبال گسترش تجارت دوجانبه با کشورهای همسایه و منطقه و همچنین گسترش شبکه حمل و نقل و ترانزیت افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی با کشورهای همسایه و منطقه است.

بشیری با بیان اینکه حکومت سرپرست افغانستان و بخش خصوصی افغانستان از ایجاد این شبکه راه آهن استقبال می کنند، اظهار داشت: با تطبیق این شبکه خط آهن، افغانستان بر اساس موقعیت ژئوپلیتیک که در منطقه دارد می تواند نقش استراتژیک را بازی کند و آسیایی مرکزی را به آسیایی جنوبی وصل کند.

این آگاه امور اقتصادی گفت: با ایجاد این خط آهن، ترانزیت و حمل و نقل تجارتی ایجاد می شود و افغانستان نقش پل ارتباطی میان آسیای مرکزی و آسیایی جنوبی را به خوبی ایفا می کند.

بشیری خاطرنشان کرد: در صورت محقق شدن این ایده تجارتی و حمل و نقلی، منافع اقتصادی زیادی عاید افغانستان و کشورهای منطقه خواهد شد.

در همین حال، آذرخش حافظی آگاه امور اقتصادی گفت: افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی به انواع مختلف حمل و نقل زمینی نیاز دارد و ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا نقش ترانزیتی افغانستان را ارتقا بخشیده و حمل و نقل را تسهیل می کند.

حافظی افزود: ایجاد این شبکه برای رونق اقتصادی و ارایه بهتر خدمات، بالا رفتن نقش ترانزیت افغانستان اثر مثبت دارد و درعین حال و برای همگرایی منطقه ای مفید می باشد.

این آگاه امور اقتصادی افزود: ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا، سبب گسترش مناسبات تجارتی، صنعتی و خدماتی میان آسیایی مرکزی و آسیایی جنوبی و سایر کشورهای منطقه می شود.

وی تصریح کرد: ما با جمهوری اسلامی ایران خط آهن از طریق اسلام قلعه را داریم و می توانیم خط آهن قزاقستان را که خاک افغانستان را به جنوب آسیایی وصل می کند، به جمهوری اسلامی ایران هم وصل کرده و این پروژه بزرگ اقتصادی را محقق کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • واژگونی خودرو شوتی حامل سوخت قاچاق، فوت راننده و سرنشین آن را رقم زد
  • ۲ فوتی در اثر واژگونی خودرو شوتی حامل سوخت قاچاق در بندرخمیر
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • مرگ جوان صومعه سرایی هنگام حرکات نمایشی با موتور